Bedrijven

 

Ook voor bedrijven heeft Marion's Leslokaal een uitgebreid aanbod aan cursussen. Deze kunnen gegeven worden in onze lesruimte of op locatie.

Neem voor informatie en offerteaanvraag contact met ons op via onze Contactpagina > of zie de veel gestelde vragen hieronder.

 

 

Workshops voor personeelsverenigingen

Ja die hebben wij. Onze workshops zijn daar uitermate geschikt voor. Wij geven deze workshops op een leuke, gezellige en prettige manier. Zoekt u een creatieve workshop? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan de workshop fotobewerking op de iPad, tablet of smartphone. Altijd leuk om te doen! U kunt kiezen uit diverse workshops uit onze lijst of zelf een verzoek indienen voor een workshop. Kijk hiervoor op onze pagina Workshops>

Specifieke cursussen op locatie

Dit is afhankelijk van de cursus. Betreft het een specifiek bedrijfssoftware pakket dan zullen wij dit moeten onderzoeken. Betreft het een specifieke werkwijze met bestaande bekende tools dan is dit zeker mogelijk (bijvoorbeeld digitaal vergaderen met de iPad met bestaande apps). In beide gevallen: stuur u wens per e-mail naar ons toe en wij sturen u de mogelijkheden.

Begeleiding op de werkplek

Dit is afhankelijk van de software tools die gebruikt worden waar ondersteuning voor gevraagd wordt. In veel gevallen is begeleiding mogelijk. U kunt bijvoorbeeld denken aan: digitaal vergaderen met de iPad of andere tablets, ondersteuning gebruik smartphones, synchronisatie mail, werken met windows, werken met office pakketten (zoals word, excel, outlook, powerpoint etc.). Er zijn nog veel meer mogelijkheden zowel voor groepsbegeleiding of persoonsbegeleiding. Stuur u wens per e-mail naar ons toe en wij sturen u de mogelijkheden.

 

 

WebTip

Deze maand de website van Flickr.

Bekijk prachtige foto's op de site van Flickr  www.flickr.com/explore/

Informatieaanvraag

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan. meer...

Nieuwsbrief

Onze gratis nieuwsbrief ontvangen? meer...

Marion's Leslokaal

Adres: 
Stationsweg 109, 
2182 BB Hillegom

Telefoonnummer: 
(06) 478 92 798

E-mail: info(at)marionsleslokaal.nl